Love is the power of everything.

Vill du optimera din hälsa och börja prestera på topp? Är du trött på att vara trött? Är du stressad över att vara stressad? Har du för mycket smärta för att uthärda smärta?

Jag jobbar som certifierad hälsocoach inom funktionsmedicin som är en individualiserad, vetenskapsbaserad medicinsk arbetsmetodik från USA, vilken ger klienten och coachen möjlighet att arbeta tillsammans för att ta itu med de bakomliggande orsakerna till ohälsa för att istället främja optimal hälsa.

Vägen till välbefinnande startar när du är redo. Jag finns här för att stötta dig på vägen, för att introducera dig till en medicinsk arbetsmetodik som verkligen fungerar. Positiv psykologi, helhetsperspektiv, kunskap och beteendeförändring är mina ledord som coach. Som doula respektive yogalärare erbjuder jag spetskompetens inom stöd och support, lång erfarenhet samt stark intuitiv förmåga.

ARVSMASSA OCH MILJÖ

Ditt genom och epigenitik. Förstå vad som gör dig unik och genuin. Var sann mot dig själv. Lär dig vem du är. Lita på dig själv. Det är avgörande för ditt välbefinnande.

NÄRINGSUPPTAG OCH MIKROBIOMET

Din biokemi. Du behöver en välbalanserad och näringsrik kost. Din tarmhälsa utgör grunden till hur du mår. Det är avgörande för ditt välbefinnande.

MITOKONDRIER OCH INFLAMMATION

Dina mitokondrier har makt. Du mår bra när din kropp producerar mer energi än inflammation. Lär dig hur du laddar dina batterier. Det är avgörande för ditt välbefinnande.

FYSISK OCH MENTAL FITNESS

Din kropp och själ behöver träning för att du ska nå optimal hälsa. Du måste må bra på insidan för att se bra ut på utsidan. Sätt energin i rörelse! Det är avgörande för ditt välbefinnande.

Funktionsmedicin | Medicinsk Yoga | Retreat

Välkommen!

“Allt är superviktigt - tills vi inte mår bra längre.

Då inser vi att det bara är en sak som är viktig - Att må bra.

Ändå fortsätter vi att ta stora lån från vår hälsobank,

bara för att betala för något som egentligen helt saknar betydelse.”

-Johanna Rosén

Life By Johanna
Funktionsmedicin | Medicinsk Yoga | Doula Online

Mina tjänster

Funktionsmedicin

Yoga

Retreat

Om mig

Artiklar

Funktionsmedicin

Yoga

Gravid

Barn

Äta

Sova

Träna

Tänka

Laga Läckande Tarm

50 dagars utmaningen

Smärta

Återhämtning

Alla artiklar

Kontakt